Tarih: 31.05.2018 18:10

KIZILCAHAMAM´IN YOLLARINA KİLİT TAŞI YAPIMINA BAŞLANDI

Facebook Twitter Linked-in

Kızılcahamam Belediyesi 3 K şantiyesi depolama alanında yapılan törene Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney,  Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin İlhan, Ak Parti İlçe Başkanı Süleyman Acar, Belediye Meclis Üyesi Songül Ergelen, Kemal Öztürk, Durali Uygun , Adem Emin Atakul, Ak Parti SKM Başkanı Yusuf Öztürk,  AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fatma Yıldız, AK Parti  Gençlik Kolları Başkanı Taha Sarı, Partililer ve Şirket Yetkilileri katıldı.

Belediye Başkanı Muhittin Güney, törende yaptığı konuşmada, Kızılcahamam Mahalleleri´nin başlıca sorunlarından bir tanesi olan yol ve taş işi olduğu için Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte ihalemizi yaparak müteahhit firmamız işi aldı ve iki gün önce de iş yapımına başladı.  Bugün de bunun başlangıcı olarak müteahhit firmamız ve sizler ile birlikte Kurbanımızı kesip ve dua edeceğiz, inşallah taş döşeme işlemlerimizi de en kısa zamanda sonuçlandıracağız dedi.

Başkan Güney, ikinci ihalenin de yapıldığını müjdeleyerek en yakında zamanda Kızılcahamam girişinde bulunan bölgede  ?Gül Bahçesi ? yapımına da başlanılacağını belirtti.

Konuşmaların ardından kurban kesimi yapılarak Belediye Başkanı Muhittin Güney tarafından dua edildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —