Tarih: 24.12.2015 15:48

Kızım Bir Vatan Haini

Facebook Twitter Linked-in

Star binasına bomba koyan ve önceki gün öldürülen MLKP´li Yeliz Erbay´ın babası emekli imam Zöhtü Erbay, ?Kızımı terör örgütünden koparmak için çok mücadele verdim, ama başaramadım? dedi.

Gaziosmanpaşa´da polisle girdiği çatışmada öldürülen MLKP´li teröristlerden Yeliz Erbay´ın babası emekli imam Zöhtü Arbay 6 yıldır görüşmediğini kızının vatan haini olduğunu, böyle bir evlat yetiştirdiği için üzüldüğünü söyledi.

Baba Erbay, kızının örgütten kopması için çok mücadele verdiğini, ama başarılı olamadığını dile getirdi. Manisa´da yaşayan Zöhtü Erbay, "Ben din adamıyım. Almanya´da uzun yıllar imamlık yaptım. Bizim dinimiz hoşgürü dinidir, dinimizde böyle bir şey yok. 5 çocuk yetiştirdim. Vatanına, milletine faydalı olsun diye üniversite okuttum. Yeliz´i de hainlik yapması için büyütmedim, ülkesine bağlı bir evlat olmasını istedim. O hainlik yaptı. Nedir bu askere polise silah atmak, vatanına ihanet etmek? Hepsini lanetliyorum, terörü de terör örgütlerini de" diye konuştu. Ailelere de seslenen baba Erbay, ´´Çocuklarınıza sahip çıkın, bu tür terör örgütlerinin eline geçmesine engel olun. Böyle bir evlat yetiştirdiğim için çok üzgünüm " dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —