Klasik Türk Müziği Şöleni

Klasik Türk Müziği Şöleni

Yenimahalle´yi kültür ve sanatın merkezi haline getiren Yenimahalle Belediyesi, bu kez de ?Gönlümüzden Gönüllerinize? adlı programla Yenimahallelilere Klasik Türk Müziği akşamı yaşattı.

Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi´nde gerçekleşen programda, Yenimahalle Belediyesi Klasik Türk Müziği Topluluğu´nu dinlemek için salonu saatler öncesinden dolduran ilçe sakinleri, sanat müziğinin birbirinden değerli eserlerini keyifle dinledi.

Sevilen şarkılar Yenimahalleliler için söylendi

Şef Bülent Çınar´ın yönetiminde Klasik Türk Müziği eserlerinin hicaz, kürdi ve nihavent gibi beğenilen makamlarını dinleyiciler için seslendiren topluluk, müzikseverlere unutulmayacak bir musiki gecesi yaşattı.

Sunuculuğunu Hülya Köksal´ın yaptığı, Yenimahalle sakinleri tarafından büyük beğeni toplayan Klasik Türk Müziği Konserine gösterilen yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Şef Bülent Çınar ? Kültürün ve sanatın ilçesi Yenimahalle´de, unutulmaz eserleri hep birlikte söylemekten mutluluk duyuyorum. Musiki ile dolu bu konser akşamında bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum? dedi.