Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Etimesgut

Etimesgut Haberleri

KOKULU SABUN YAPARAK MUTLU OLUYORLAR

Engelliler, Engelsiz Yaşam Merkezi´ndeki hobi ve meslek edindirme atölyelerinde kolları sıvadılar.

Etimesgut 3.12.2018 17:20:04 185 0
KOKULU SABUN YAPARAK MUTLU OLUYORLAR

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, belediyenin engelsiz yaşam merkezinde engelli çocuklarla bir araya geldi. Engelli çocuklarla merkezi gezen Demirel, mum-sabun atölyesinde çocukların kokulu sabun yapışını izledi. Özel eğitim öğretmeni eşliğinde farklı desenlerde kokulu sabun yapan çocuklar, büyük heyecan ve mutluluk yaşadılar.

HAYATLARI KOLAYLAŞIYOR

Başkan Demirel, engelli çocukların küçük şeylerden mutlu olduğunu, hayata sımsıkı bağlandığına dikkat çekerek, "Kokulu mum, sabun yapmak bile engellilerimizi mutlu ediyor. İşte bu merkezimizde engellilerimizin hayatını kolaylaştırıyoruz. Onların yaşama daha sıkı bağlanmasını sağlıyoruz. Engellilerimizin engel durumlarına göre yararlanabildiği matbaa ciltleme, galoş halı kilim, ahşap mobilya, bilim, mutfak, sahne sanatları, resim, müzik, bilgisayar, seramik atölyelerimiz de yer alıyor" dedi.

Demirel, engelsiz yaşam merkezinde özel rehabilitasyon merkezi ve konaklama hizmetinin de verildiğini ifade ederek, "İnşallah bu merkezimiz tüm yerel yönetimlere örnek olacaktır" dedi.

/resimler/2018-12/3/1721502651480.jpg


24.3°