Tarih: 15.04.2017 11:32

KORKUT ATA´DA 5 BİN ÇOCUK TİYATRO KEYFİ YAŞADI

Facebook Twitter Linked-in

Etimesgut Belediyesi Eti Çocuk Tiyatrosu işbirliğiyle 5 bin çocuk tiyatro keyfi yaşadı. Etimesgut Belediyesi Korkut Ata Kongre ve Kültür Merkezi Ömer Seyfettin Salonu´nda sergilenen ´Kırmızı Başlıklı Kız´ oyunu, öğrencilerden büyük ilgi gördü. 750 kişilik salon tamamen doldu. Gösteriler 2 gün devam etti.

Charles Perramult´un aynı adlı eserinden uyarlanan ve yönetmenliğini Ünsal Sicilli´nin yaptığı oyun, çocuklardan tam not aldı. Öğretmenleri eşliğinde oyunu izleyen çocuklar, masalını okudukları Kırmızı Başlıklı Kız´ı çok beğendiklerini ifade ettiler.

Çocuklar, tiyatro gösterisini izlerken Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel de salona girerek, bir köşeden çocukların heyecanını, mutluluğunu izledi. Demirel, Etimesgut´un kültür ve sanat alanında önemli bir noktaya geldiğini belirterek, "4 yıl öncesinde bu tür etkinliklerimiz için salonlarımız dahi yoktu. Ama şimdi birçok tesisimizde böyle tiyatro sahnelerimiz var. Güzel bir tesisimizde yavrularımızın tiyatro keyfini görmek beni çok mutlu etti" dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —