Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Köse, STK´larla iftarda buluştu

İlçe genelinde mahalle sakinlerini Ramazan Ayı boyunca dostluk, kardeşlik ve komşuluk ilişkilerini geliştirmek amacıyla bir araya getiren Mamak Belediyesi, bu kez Sivil Toplum Kuruluşlarını aynı sofrada buluşturdu.

Mamak 26.05.2019 17:46:42 220 0
Köse, STK´larla iftarda buluştu

Şafaktepe Platin Düğün Salonu´nda gerçekleşen iftar programında masaları tek tek dolaşarak STK temsilcilerinin Ramazanlarını tebrik eden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, önümüzdeki ay STK temsilcileri, federasyon ve dernek başkanları ile kanaat önderlerinin de yer alacağı Mamak Şehir Meclisi´ni oluşturacaklarını söyledi. 

Alınan kararlar Mamak Belediye Meclisi´ne sunulacak

Oluşacak Mamak Şehir Meclisi ile Mamak´ın geleceğine hep birlikte yön vereceklerinin altını çizen Köse, yapılacak çalışmalar ve aldıkları kararları Mamak Belediye Meclisi´ne sunacaklarını söyledi. Köse ?Şehir Meclisimizin şimdiden hayırlı olmasını diliyor, Mamak´a güzellikler getirmesini diliyorum? dedi.

Sivil Toplum Kuruluşları´nı önemsiyoruz

STK´ların sosyal hayattaki önemine vurgu yapan Köse, ?Uzun yıllardır özlemini duyduğumuz kalabalık ve bereketli sofralarda vatandaşlarımızla birlikte bir ekmeği bölüşmekten son derece mutluyum. Amacımız eski ramazanları yaşatıp, çocuklarımıza ileride hatırlayacakları hoş hatıralar bırakmak. Katılımcı belediyecilik anlayışını sürdürerek, vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dinliyor, hizmetlerimizi bu yönde geliştiriyoruz. Sivil toplum kuruluşları yerel ve genel kalkınmanın dinamikleridir" dedi.

 

 

 

 

 

 


Anahtar Kelimeler: Köse larla iftarda buluştu
22.9°