Köse´den gençlere tavsiyeler

Köse´den gençlere tavsiyeler

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Mamak Gençlik Spor ve Kültür Derneği tarafından AB Projesi kapsamında düzenlediği Gençlik Eğitim Kampı´nın kapanış programına konuk oldu.

Haymana Grannos Otel´de düzenlenen programa Köse´nin yanı sıra Başkanvekili Molla Ali Çetin ve Mamaklı gençler katıldı. Mamak´ta yaşayan yüz gence kişisel gelişim eğitim verilmesini amaçlayan programda gençlere tavsiyelerde bulunan Köse, ?Gençler, siz 2023, 2053 ve 2071 hayalimizi emanet ettiğimiz geleceğimizsiniz. Sizler, bu milletin ve Türkiye´nin geleceğisiniz, umudusunuz. Ecdadın mirasının sadece büyüklüğünün değil, getirdiği sorumluluğun da idrakinde bir gençlik olarak sizler bizim iftihar kaynağımız olmalısınız? dedi. 

Hizmet etmek için koşturacağız

Mamak´ta yaptıkları çalışmalarda gençlerin fikirlerini önemsediklerinin altını çizen Başkan Köse, ?Güzel Mamak´ımıza katabileceğiniz, biz yöneticilere ufuk açabileceğiniz size de tecrübe olacak çalışmalarınıza ihtiyacımız var. İnşallah Mamak´a vizyon katma ve sorunları çözme adına siz gençlerden çok ümitliyiz?dedi.

/resimler/2019-9/9/1807450883724.jpg