Tarih: 06.08.2016 18:36

Kuzey Irak ve Şemdinli´de 10 PKK hedefi vuruldu

Facebook Twitter Linked-in

Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları Kuzey Irak´taki Gara bölgesi ve Hakkari Şemdinli ilçesi kırsalındaki PKK´ya ait 10 hedefe hava harekatı düzenlendi. Hava harekatında hareket halindeki PKK´lı terörist grubu ve PKK´lı teröristlerin bulunduğu sığınak, mağara ve barınakların ateş altına alınarak imha edildiği belirtildi.

GARA´DA 3 HEDEF VURULDU

Kuzey Irak´taki Gara bölgesine, alınan anlık bir istihbaratın değerlendirilmesi sonucu dün saat 11:13-11:50 saatleri arasında Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları ile hava harekatı düzenlendi. Bölgede tespit edilen harekat halindeki PKK´lı terörist grubu ve PKK´lı teröristlerin içinde bulunduğu sığınak barınaklardan oluşan 3 hedef ateş altına alınarak imha edildi.

ŞEMDİNLİ´DE 7 HEDEF İMHA EDİLDİ

Hakkari Şemdinli kırsalında, alınan anlık bir istihbaratın değerlendirilmesi sonucu dün saat 15:02 - 17:02 saatleri arasında Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları ile hava harekatı düzenlendi. Bölgede tespit edilen PKK´lıların içinde bulunduğu sığınak, mağara, barınaktan oluşan 7 hedef ateş altına alınarak imha edildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —