Tarih: 18.03.2019 17:55

Mamak Kelebekler Diyarı Olacak

Facebook Twitter Linked-in

Meriç Tesisleri´nde gerçekleşen tanışma ve istişare toplantısında Mamak´ta hayata geçirmeyi planladığı 90´ı aşkın vizyon projeyi kuaförlerle paylaşan Köse, ilçedeki ekonomik hareketliliği arttırmak adına yapacakları projelerin tüm esnaflara da katma değer sağlayacağını kaydetti. Mamak´ın turizm şehri olacağını vurgulayan Köse, hayata geçirecekleri Tropikal Kelebek Vadisi projesi ile Mamak´ı yabancı turistlerin ilgi odağı haline getireceklerini kaydetti. Tropikal Kelebek Vadisi Projesi hayata geçtiğinde dünyanın en ilginç ekolojik çalışmaları arasında yerini alarak, nadiren görülecek bahçelerden biri olacak.

Mamak turizm şehri olacak

Mamak´ın turizm şehri olması için özel çalışmalar hazırladıklarına dikkat çeken Köse, Tropikal Kelebek Vadisi Projesi´nin Mamak´ın eko turizmine çok ciddi katkı sağlayacağını söyledi. Köse, ?Tropikal Kelebek Vadisi´nde kelebekler, papağanlar ve çeşitli kuş türleri yer alacak. Vadi Mamak´ımıza yeni bir değer katacak? dedi.

Vadi, yüzlerce türün bir arada uçabileceği, en iyi şekilde beslenebileceği, tropik bitkilerin yer alacağı ve gelen ziyaretçilere yürüyüşleri boyunca kelebeklerin eşlik edeceği bir merkez olacak.

/resimler/2019-3/18/1757136219948.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —