Tarih: 26.11.2022 11:09

Mamak’ta Sosyal Belediyecilik Tüm Canlılar İçin

Facebook Twitter Linked-in

Her canlının yaşama, beslenme hakkı olduğunu tüm ekipleriyle benimseyen Mamak Belediyesi, sevimli dostların bakımını büyük bir özveri ile yürütüyor. 

Köpeğinden, kedisine hatta kuşuna… İhbarları değerlendiren Mamak Belediyesi, yaraları sarmak için var gücüyle çalışıyor. 

Ayağı incinen yavru kuş, Mamak Belediyesi veterinerleri tarafından tedavi edilmiş, sağlık desteği verilen minik kuş tekrar doğaya bırakılmıştı. Başkan Murat Köse o gün yaptığı paylaşımda “Ayağı incinen yavru kuşumuzu veterinerimiz acil sağlık desteği vererek tedavi etti. Hayatı tüm canlılarla birlikte paylaşıyoruz. Her can özeldir ve kıymetlidir. Doğayı ve çevremizi tüm halkımızla birlikte koruyup yaşatacağız” diye yazmıştı. 

Başkan Murat Köse o görüntüleri tekrar hatırlattı ve “Her can özeldir ve kıymetlidir. Hayatı tüm canlılarla birlikte paylaşıyoruz. Doğayı ve Çevremizi tüm halkımızla birlikte koruyup yaşatacağız… Biz, her yaptığımız işi sevgiyle, merhametle ve muhabbetle yapıyoruz. Güzel Mamaklı hemşerilerim, 40 yıldır buna şâhittir” diye yazdı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —