Tarih: 07.06.2024 13:30

Meliha Teyzenin yol engeli bitti

Facebook Twitter Linked-in

Mamak Belediyesi; Şafaktepe Mahallesi, Hakan Sokak’ta yaşayan, merdivenlerden inip çıkarken güçlük çektiği için belediyeden engelli rampası talebinde bulunan, ortopedik engelli Meliha Kalay’ın (81) evinin önüne engelli rampası yaptı.

Yaşlı kadının yüzü güldü

Mamak Belediyesi, üstyapı çalışmaları ile ulaşım noktasında vatandaşlara daha konforlu yollar sunmaya devam ediyor. Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’in talimatlarıyla merkez ve kırsal mahallelerde üstyapı atağını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü, yapılan incelemeler ve gelen talepler doğrultusunda da konforlu yolları hizmete sunmanın gayretini sürdürüyor.

Anında çözüm

İlçede yaşayan engelli vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak için çalışmalarını sürdüren ekipler, Şafaktepe Mahallesi, Hakan Sokak’ta yaşayan Melihan Kalay’ın engelli rampası talebine duyarsız kalmadı. Üç yıl evvel geçirdiği bir ameliyat sonrasında ortopedik engeli bulunan Meliha Yücel’in ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla, belediye ekipleri tarafından kısa süre içinde yaşlı kadının evinin önüne engelli rampası yapıldı. Talebinin kısa süre içinde çözüme kavuşmasının sevincini yaşadığını belirten Meliha Yücel, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’e teşekkür etti. Kalay, “Evimin önündeki merdivenlerden inip çıkarken zorlanıyordum. Mamak Belediyesi’nden rampa talebinde bulundum. İsteğimiz hemen yerine getirildi. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Çok mutluyum” diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —