Tarih: 05.05.2017 16:27

Meteorolojiden su baskını ve sel uyarısı

Facebook Twitter Linked-in

Bolu, Düzce, Karabük ve Kastamonu ile Sakarya, Ankara, Eskişehir, Çankırı, Kırıkkale, Yozgat, Kırşehir, Bursa ve Bilecik için uyarıda bulunan Meteoroloji, buralarda yağışların dolu şeklinde de görüleceğini duyurdı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü´nden yurdun batı ve iç kesimlerinde kuvvetli yağış beklendiği duyurularak, sel ve su baskınlarına karşı uyarıda bulunuldu.

Meteoroloji´den yapılan açıklamada, kuvvetli yağış nedeniyle ani sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksamalar gibi oluşması muhtemel risklere karşı uyarıda bulunuldu.

Meteoroloji´nin açıklamasında şunlar ifade edildi: Yarın yurdun batı ve iç kesimlerinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, Batı Karadeniz´in iç kesimleri (Bolu, Düzce, Karabük ve Kastamonu), Sakarya, Ankara, Eskişehir, Çankırı, Kırıkkale, Yozgat ve Kırşehir çevreleri ile Bursa´nın doğu ve Bilecik´in kuzey ilçelerinde yerel olarak kuvvetli ve lokal dolu yağışı şeklinde olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —