Tarih: 28.06.2017 17:06

MHP Ankara bayramlaştı

Facebook Twitter Linked-in

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, Ramazan Bayramı münasebetiyle İl Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma programında, Türkiye´nin huzur ve güveni hak ettiğini ifade ederek, acılardan ve terörden uzak günler yaşamanın Türk milletinin tek beklentisi olduğunu söyledi.

TEŞKİLATLARLA BAYRAMLAŞTI

MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, İl Başkanlığı´nda teşkilat mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği bayramlaşma töreninde partililerin ve katılımcıların Ramazan bayramlarını kutladı.

Ankara İl Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma törenine, MHP Ankara İl Yönetim Kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve teşkilat yöneticileri ile partililer, aileleriyle birlikte katıldı. İl Başkanı Fatih Çetinkaya, heyetler halinde gelen konukları ile makamında bayramlaştı ve sohbet etti.

Bu arada MHP Ankara İl Başkanı Çetinkaya, bayramlaşma töreninde yaptığı değerlendirmede, Türk milletinin terör saldırıları ve peş peşe gelen şehit haberleri ile bir Ramazan geçirdiğine dikkat çekti. Çetinkaya, "Bayramlar, kardeşliğimizin pekişmesi açısından önemli bir fırsattır Bunu değerlendirerek canı gönülden kucaklaşıp birbirimize sarılmamız gereken günler yaşıyoruz. Bir daha acıların yaşanmaması en büyük dileğimizdir? dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —