MHP´Lİ MECLİS ÜYESİNE İKİNCİ SİLAHLI SALDIRI

MHP´Lİ MECLİS ÜYESİNE İKİNCİ SİLAHLI SALDIRI

ADANA´nın merkez Çukurova Belediyesi´nin MHP´li meclis üyesi İsmail Hakkı Gözübatık, uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı.

Gözübatık´a geçen ocak ayında da 3 el ateş edilmiş, ancak yara almadan kurtulmuştu.Beyazevler Mahallesi´nde meydana gelen olayda, 01 BIS 01 plakalı otomobildeki meclis üyesi İsmail Hakkı Gözübatık´a tabancayla ateş açıldı. Vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Gözabatık, Çukurova Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi´ne götürüldü. Yoğun bakıma alınan İsmail Hakkı Gözübatık, kendisine ateş eden kişinin Erdal S. olduğunu söyledi.Polis olayla ilgili soruşturma başlatılırken, 5 Ocak´ta da Çukurova Belediyesi binası önünde 3 el ateş açıldı, saldırının o sırada binadan çıkan İsmail Hakkı Gözübatık´a yönelik olduğu ileri sürülmüştü. MHP´li meclis üyesini korkutmak için havaya 3 el ateş eden şüpheli ise bulunamamıştı.

ESENDEMİR´İ DE VURDULAR

Çukurova Belediyesi önünde 2 Haziran 2015´de şüpheli simitçi Murat Sertbaş, Adana Büyükşehir Belediyesi Meclisi ve İmar Komisyonu üyesi de olan CHP´li meclis üyesi Mehmet Esendemir´i tabancayla bacaklarından vurmuştu.