MİNİKLER AİLELERİNİ GURURLANDIRDI

MİNİKLER AİLELERİNİ GURURLANDIRDI

Etimesgut Belediyesi Zübeyde Hanım Kreş ve Gündüz Bakımevi´nde eğitim gören çocuklar, öğretmenleriyle birlikte hazırladıkları yıl gösterisi ile ailelerine büyük mutluluk yaşattılar.

Korkut Ata Kongre ve Kültür Merkezi´nde düzenlenen yıl sonu gösterisini, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ailelerle birlikte izledi. 3, 4, 5 ve 6 yaş grubu çocuklar, birbirinden renkli dans ve müzik gösterisi ile büyük beğeni topladılar. Öğrenciler, sahne performanslarıyla alkış aldılar. 180 çocuğun okul öncesi eğitim aldığı Zübeyde Hanım Kreş´ten bu yıl 75 öğrenci mezun oldu. Mezuniyet kepi atan çocuklar ve aileleri büyük mutluluk yaşadılar.

Programda konuşan Başkan Demirel, Etimesgut´ta herkese yönelik hizmetler olduğunu belirterek, "Çocuklarımız için 3 kreşimiz var. Bu kreşlerde çocuklarımıza okul öncesi eğitimi en iyi şekilde veriyoruz. Kreşlerimiz büyüyen ve gelişen ilçemiz için yeterli gelmiyor. Kreş sayımızı yeni tesislerimizin hizmete girmesiyle artıracağız. Yapımı tamamlanan Ahi Elvan Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi ile yapımı devam eden Bağlıca Yaşam Eğitim ve Spor Merkezimizde yeni kreşler inşa ediyoruz" dedi.