MİNİKLER EKO-ÇİFTLİK’İ ZİYARET ETTİ, SEVGİ BAHÇESİ’NDE HAYVANLARI TANIMA FIRSATI BULDU

MİNİKLER EKO-ÇİFTLİK’İ ZİYARET ETTİ, SEVGİ BAHÇESİ’NDE  HAYVANLARI TANIMA FIRSATI BULDU

Sincan Belediyesi Eko-Çiftlik Sıfır Atık Eğitim Merkezi ve Sevgi Bahçesi’nin sevimli ziyaretçileri vardı.

Evliya Çelebi, Yenikent ve Yavuz Sultan Selim Anne Çocuk Oyun Evleri’ndeki çocuklar kıl çadırı gezip geri dönüşüm parkında oyunlar oynadı. Minikler hayvan dostlarımızı da yakından görme fırsatı buldu. 

Sincanlı vatandaşlardan büyük ilgi gören, yaptığı faaliyetlerle çocukların motor gelişimine katkıda bulunan ve kaliteli vakit geçirme olanağı sunan Anne Çocuk Oyun Evleri, çeşitli gezilerle çocukların ufkunu açıyor. 

 Sıfır atık bilinci kazandırmak ve doğa dostu bir nesil yetiştirmek için kurulan Eko-Çiftlik Sıfır Atık Eğitim Merkezi bu kez Evliya Çelebi, Yenikent ve Yavuz Sultan Selim Anne Çocuk Oyun Evleri’nden anne ve çocukları ağırladı.  

Çocuklar kıl çadırını gezip inceledi, tamamı geri dönüşüm malzemelerinden yapılan parkta oynadı, gönüllerince eğlendi. Sebze bahçesi ve sıfır atık müzesi de gezilen yerler arasındaydı. 

Çocukların sonraki durağı Sevgi Bahçesi oldu. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü bahçesinde misafir edilen sevimli dostlarımızı yakından görme imkanı bulan çocukların heyecanı görülmeye değerdi. Hayvanlara dokunan ve besleme yapan çocuklar ve aileleri; kendilerine bu fırsatı sunduğu için Sincan Belediyesi’ne ve Başkan Murat Ercan’a teşekkür etti.