Tarih: 15.06.2016 03:14

NUSAYBİN´DE TERÖRDEN KAÇAN ÖĞRETMEN ENİŞTESİNİ ÖLDÜRDÜ

Facebook Twitter Linked-in

Olay, gece saatlerinde Osmangazi Mahallesi´nde meydana geldi. Mardin´in Nusaybin İlçesi´nde öğretmenlik yapan Veysel Çetin, yaşanan terör olayları nedeniyle eşi Selamet Çetin ve 2 çocuğuyla birlikte geldiği kaynanası Fatma Dikici´nin evinde kayınbiraderi, evli ve 2 çocuk babası Eyüp Dikici ile tartıştı. Tartışma sırasında öfkelenen Eyüp Dikici, bıçakla eniştesi Veysel Çetin´e saldırdı. Eyüp Dikici, eniştesi Çetin´i boyun ve göğüs kısmından 6 bıçak darbesiyle yaraladı. Çetin kanlar içerisinde yere yığılırken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı kontrollerde, Çetin´in yaşamını yitirdiği belirlendi.

Olay sonrası kaçan Eyüp Dikici, Eskişehir´deki ağabeyinin yanına gitme planları yaparken yakalanak gözaltına alındı. Veysel Çetin´in cesedi ise yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

KAZA GEÇİREN BABASINI ZİYARETE GELMİŞ

Ağabeyinin yaşadığı Eskişehir´de, Devlet Hastanesi´nde uzun süreden beri psikolojik tedavi gören evli ve 2 çocuk babası Eyüp Dikici´nin, 5 gün önce trafik kazası geçiren babasını ziyaret etmek için Kahramanmaraş´a geldiği belirtildi.

/resimler/2016-6/15/0322273731089.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —