Öğretmen başkandan öğrencilere okul forması

Öğretmen başkandan öğrencilere okul forması

Kahramankazan Belediyesi eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte ihtiyaç sahibi öğrencileri unutmadı. 200´e yakın öğrenciye okul forması ve kırtasiye yardımı yapıldı.

Sosyal yardımlar alanında yaptığı çalışmalarla dikkati çeken Kahramankazan Belediyesi, ihtiyaç sahibi öğrencileri unutmadı. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçedeki değişik okullarda öğrenim gören öğrencilere çeşitli yardımlarda bulundu. Okul yönetimleriyle görüşen ekipler, buradaki ihtiyaç sahibi öğrencileri belirledi. Ekipler bu kapsamda, 200´e yakın öğrenciye okul forması ve kırtasiye seti hediye etti. Okul formaları ve kırtasiye setlerine kavuşan öğrencilerin mutlulukları görülmeye değerdi.

Hep destek tam destek

21 yıllık edebiyat öğretmeni olan ve son olarak da ilçe milli eğitim müdürlüğü görevini yürüten Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, eğitime özel önem verdiklerini söyledi. ?Eğitime hep destek tam destek? anlayışıyla çalışmalarını yürüttüklerini ifade eden Oğuz ?Belediye ekiplerimiz okullarımızla görüşerek buradaki ihtiyaç sahipleri öğrencileri tespit etti. Bu doğrultuda öncelikli olarak yavrularımıza okul forması ve kırtasiye desteğinde bulunduk. Geleceğimizi emanet ettiğimiz yavrularımızın yüzlerindeki tebessümü görmek bizim için en büyük mutluluk. Kahramankazanımızı eğitimde marka ve öğrenci dostu bir ilçe haline getirmek için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz? diye konuştu.