ÖRENCİK MAHALLESİ İMAM EVİNE KAVUŞTU

ÖRENCİK MAHALLESİ İMAM EVİNE KAVUŞTU

Kahramankazan Belediyesi sosyal ve toplumsal hizmetlere yönelik çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

Kahramankazan Belediyesi, Örencik Mahallesi'nde bulunan mevcudu 40 metrekare olan tek katlı dernek binasının kullanım alanını genişletmek amacıyla bir proje başlattı. Yürütülen bu örnek çalışma sayesinde, binanın üst döşemesi başarılı bir şekilde genişletilerek, yeni bir kat eklendi ve toplamda 98 metrekarelik modern bir imam evine dönüştürüldü.

Proje kapsamında, ferah bir salon, modern bir mutfak, 3 adet oda, banyo ve tuvalet bulunan imam evi, hem imamların konforunu sağlamayı hem de toplumun ihtiyaçlarına cevap verme konusunda yapılan çalışmaları gözler önüne seriyor.

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, projenin tamamlanmasıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Toplumumuza en iyi hizmeti sunmak adına bu tür projeleri hayata geçirmek bizim için büyük bir mutluluk. Her zaman söylüyorum arkamızda güzel eserler bırakmak istiyoruz. Bu vizyonla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni imam evimiz, Örencik Mahallemize hayırlı uğurlu olsun. Bu tür toplumsal projelere verdiğimiz destek ve yatırımları sürdürmeye devam edeceğiz. " ifadelerine yer verdi.