Tarih: 09.11.2019 14:43

Özel çocuklar Ata´nın huzurunda

Facebook Twitter Linked-in

Engelliler Birimi tarafından düzenlenen ziyarete özel çocuklar ve aileleri katılırken, ziyarette duygu dolu anlar yaşandı. Anıtkabir´in her karışını gezen öğrenciler Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar´a kendilerine sunulan imkandan ötürü teşekkür etti.

Atatürk´e karanfil

Engellerin ortadan kalktığı, Atatürk sevgisinin ve özleminin çoğaldığı bu gezide özel çocuklar ellerinde Türk bayrakları eşliğinde Anıtkabir´i heyecanla gezme ve öğrenme şansı yakaladı. Atatürk´ü anan ve özleyen çocuklar, Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün kabrini ziyaret ederek karanfillerini bıraktı.

Anıtkabir´i gezerken çok heyecanlanan özel çocuklar Ata´nın huzuruna çıkmanın mutluluğunu yaşadı. Atatürk ile buluşmalarını ölümsüzleştirmek isteyen katılımcıların hatıra fotoğrafları çekmesiyle birlikte düzenlenen gezi son buldu. Çocuklarının gözlerinde o heyecanı ve mutluluğu gören aileler ise ?Böyle bir etkinlik düzenleyerek çocuklarımızı Atamızla buluşturduğu için Yenimahalle Belediyesi´ne teşekkürü borç biliriz ? cümleleriyle memnuniyetlerini dile getirdi.

/resimler/2019-11/9/1445418002368.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —