PANDEMİ DÖNEMİNDE SİNCAN BELEDİYESİ´NDEN ÖĞRENCİLERE DESTEK!

PANDEMİ DÖNEMİNDE SİNCAN BELEDİYESİ´NDEN ÖĞRENCİLERE DESTEK!

Sincan Belediyesi uzaktan eğitime destek olmak amacıyla Abdurrahim Karakoç Millet Kıraathanesi kapılarını öğrenciler için hijyen kuralları kapsamında açtı.

Öğrenciler, burada ücretsiz olarak EBA´dan derse girerken aynı zamanda kek, çorba, kahve ve çay imkanından yararlanabilecek.

Sincan Belediyesi pandemi döneminde öğrencilere desteklerini sürdürmeye devam ediyor. Evinde bilgisayarı olmayan öğrenciler için Abdurrahim Karakoç Millet Kıraathanesi´nin tüm imkanları öğrencilere açıldı. Öğrencilerin ders çalışması için yapılan kıraathane pandemi öncesi 80 kişilik hizmet verirken şimdilerde tüm hijyen kuralları içerisinde 30 öğrenciyi ağırlıyor. Burada öğrenciler EBA´ya ücretsiz olarak girerek ders çalışabiliyor aynı zamanda kek, çorba, kahve ve çay gibi imkanlardan da ücretsiz olarak yararlanabiliyor.

/resimler/2021-2/27/1506343622160.jpg

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, ?Öğrencilerimiz bizim geleceğimiz onlara özellikle pandemi döneminde daha çok destek sağlamak için birçok proje üretiyor ve hayata geçiriyoruz. Abdurrahim Karakoç Milet Kıraathanesi´nde Sincan bölgesinde en çok kitap olan yer yaklaşık 20.000 kitap bulunuyor. Öğrenciler bu kitaplardan daha çok yararlansın istiyoruz.? dedi.

/resimler/2021-2/27/1506509560129.jpg