Tarih: 08.01.2024 17:36

PAZAR YERİNDEN ÜCRETSİZ SERVİS İLE EVLERE RAHAT ULAŞIM SAĞLANIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Bunlardan biri de pazar servisleri. Ücretsiz servislerle vatandaş pazardan alışverişini yapıp poşet taşıma derdi olmadan evine kolaylıkla ulaşabiliyor.

Sincan halkına daha iyi hizmet sunmak için durmaksızın çalışan Sincan Belediyesi, evlere kolay ulaşım için pazar yerlerinden ücretsiz servis kaldırıyor. Servis araçları ilçe genelindeki tüm pazar yerlerinde hizmet veriyor. Belirli güzergahlar arasında ring atan servisler sayesinde vatandaşlar pazarlara ulaşıp alışveriş sonrası evlerine dönüyor, böylece poşet taşımak zorunda kalmıyor. 

Pazarlarda Zabıta Denetimi 

Zabıta ekipleri pazar yerlerinde denetimlere ara vermeden devam ediyor. Pazarcılar belirlenen kurallara uymaları konusunda uyarılıyor; etiketler kontrol ediliyor, ölçü ve tartı aletleri inceleniyor; ayar ve muayenelerinin yapılıp yapılmadığı tespit ediliyor…

Ayrıca tüm pazarlarda zabıta tartı kontrol noktaları oluşturuldu. Böylelikle vatandaşlar aldıkları sebze ve meyvenin eksik tartılıp tartılmadığını kendileri kontrol edebiliyor. Ekipler semt pazarlarında vatandaşın huzur için alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla denetimlerin aralıksız devam edeceğini bildirdi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —