Tarih: 14.05.2017 10:22

PKK şokta! Gerçek ortaya çıktı...

Facebook Twitter Linked-in

Terör örgütünün Kandil kampına 26 Nisan´da gerçekleştirilen hava operasyonunda üst düzey teröristlerin öldürüldüğü ortaya çıktı. F4- 2020 T Fantom Terminatör uçaklarının gerçekleştirdiği harekatta PKK´nın kadın yapılanması YJA star Askeri Konsey üyeleri Helin Murat kod adlı terörist Nurten Kılıçarslan ile Nalin muş kod adlı terörist Hanımşah Bağcı´nın da öldürüldüğü belirlendi.

SINIRDA İNDİRİYORUZ
Hakkâri Çukurca´da ise Kuzey Irak tarafında tespit edilen 9 terörist öldürüldü. F-16´ların aynı bölgede önceki gece 7 teröristin etkisiz hale getirilmesi ardından dün Sabah devam eden operasyonda 2 terörist daha öldürülerek bölgede 9 terörist etkisiz hale getirilmiş oldu. Hakkâri´nin Yüksekova ilçesinde de operasyonlar sürdü. Bölgede İkiyaka Dağları Davulcu Tepe bölgesinde mühimmatıyla birlikte toprağa gömülü "Doçka" makineli tüfek ele geçirildi.

AĞRI DAĞI´NDA OPERASYON

Terör örgütüne yönelik Ağrı Dağı´nda da operasyon başlatıldı. Deniz seviyesinden 5 bin 137 metre yükseklikteki Ağrı Dağı´nın kuzey tarafında bin güvenlik görevlisinin katıldığı operasyon Türkiye, İran ve Ermenistan sınırının kesiştiği alanlarda sürüyor.

Kandil´de öldürülen örgütün kadın yapılanmasına bağlı üst düzey teröristler Nurten Kılıçarslan ile Hanımşah Bağcı. (Sabah)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —