Şereflikoçhisarlılar iftarda buluştu

Şereflikoçhisarlılar iftarda buluştu

Yenimahalle Belediyesi Başkanı Fethi Yaşar, Şereflikoçhisarlılar Derneği üyelerinin belediyenin İlkadım Salonu´nda gerçekleştirdiği iftar programına katıldı.

İftar programı ilahi dinletileri ve dua okunması ile başladı. İftar yemeğinde kısa bir konuşma yapan Yaşar, ?Ramazan ayının kendine yakışır bir şekilde, kavgadan ve gürültüden uzak yaşanabilmesi için 9 yıldır çalışıyoruz. Gençlerin, çocukların, yaşlıların herkesin bu iftar sofralarında bir araya gelmesi, Ramazana yakışır bir şekilde ibadetini gerçekleştirmesi ülkemizdeki huzurun devamı açısından büyük önem arz etmektedir. Birlik ve beraberliğin, paylaşmanın ne olduğunu bize hatırlatan bu mübarek ayda hepimiz hoşgörülü olmalıyız? dedi.

Ramazanın coşkusu da bizim Muharremin acısı da

Başkan Yaşar, ?En önemli ay olan Ramazan ayında kardeşlik, barış ve sevgi kavramları daha bir önem kazanmaktadır. Sadece aç kalarak değil, kin, nefret ve dedikodudan uzak, geçmişimizde olduğu gibi bugün de birlik ve beraberlik içinde Ramazan ayını geçirmeliyiz, biz kimseyi ayırmadan eşit yurttaşlık bilincini yaşatarak çalıştık. Cami de yaptım Cemevi de. Bu nedenle diyoruz ki Ramazanın coşkusu da bizim Muharremin acısı da? dedi.

Şereflikoçhisarlılardan Başkan Yaşar´a teşekkür

Programın sonunda; Kacarlı köyünün şampiyon olduğu Şereflikoçhisarlılar Derneği Futbol Turnuvası´nın ilk dört takımına kupalarını büyük alkışlar eşliğinde Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar verdi.

/resimler/2018-5/31/1748008969890.jpg