Tarih: 05.06.2024 17:14

SİNCAN BELEDİYESİNDEN İLAÇLAMA ÇALIŞMALARINA DEVAM

Facebook Twitter Linked-in

Sinek ve haşerelere karşı yapılan ilaçlama faaliyetinde ekipler vatandaşların sağlığı için özenli bir çalışma gerçekleştiriyor. 

Vatandaşların ilçenin dört bir yanında bulunan yeşil alan ve parklarda yazın keyfini doyasıya yaşaması için hizmet veren Sincan Belediyesi, sahada haşere ve larvaların üreme kaynaklarına yönelik ilaçlama çalışmalarına devam ediyor. Büyük bir titizlikle ilaçlanan parklarda, yetişkinler gönül rahatlığıyla dinlenirken, gençler ve çocuklar da doyasıya oynuyor. 

Sıcaklıkların artmasıyla birlikte ekipler, haşere ve sineklerin kontrolsüz üremelerinin önüne geçmek için tüm önlemleri aldı. İlaçlama çalışmalarına hız veren Sincan Belediyesi ekipleri, sinek yoğunluğuna göre bölgelere ayrılarak hizmet veriyor. 

Sokak ve yeşil alanlar için ayrı ayrı ekipler, gece gündüz demeden vardiyalı bir şekilde çalışmalarını gerçekleştiriyor. 

Gün içinde park, cadde ve sokaklardaki yeşil alanlarda; kemirgenler, bit, kene, pire, yaprak biti, kırmızı örümcek, karasinek ile Larva (üreme noktaları); gece saatlerinde ise sivrisinekler için ilaçlama yapan ekipler, etkili bir şekilde mücadele ediyor. 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —