Tarih: 27.06.2024 19:09

SİNCAN PARK’TA GALİBİYET COŞKUSU YAŞANDI

Facebook Twitter Linked-in

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan da meydanı dolduran binlerce vatandaşla birlikte milli heyecanı yaşadı. Vatandaşlar maç boyunca Türk bayrakları ve tezahüratlarla destek verdi. Türkiye'nin 2-1 galip gelmesiyle Sincan Park’ta büyük coşku yaşandı. 

Sincan Belediyesi milli heyecanın birlikte yaşanması için Sincan Park’ta dev ekran kurdu. Genç, çocuk ve ailelerin de yoğun ilgi gösterdiği alan adeta kırmızı beyaza boyandı, milli maç heyecanı hep birlikte yaşandı. Vatandaşlar ellerinde Türk bayrakları, alkış ve tezahüratlarla A Milli Futbol Takımımıza destek oldu.

Başkan Ercan da milli heyecanı Sincan Park’ta vatandaşlarla birlikte yaşadı 

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan da maçı vatandaşlarla birlikte Sincan Park’ta kurulan dev ekrandan izledi. Ay-yıldızlıların galibiyet golü sonrası Başkan Ercan ve alanda bulunan vatandaşlar büyük sevinç yaşadı.

Başkan Ercan, “Hemşehrilerimizle birlikte Millilerimizin Çekya galibiyetini büyük bir heyecan ve coşkuyla takip ettik. Çekya’yı yenerek milletçe hepimizi sevince boğan ve EURO2024’te son 16’ya kalan A milli takımımızı yürekten kutluyor, üst turda başarılar diliyorum.” açıklamasında bulundu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —