Tarih: 21.06.2023 17:40

SİNCAN’DA KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ

Facebook Twitter Linked-in

İlçedeki kurban satış ve kesim noktaları belirlendi, vatandaşlar belirlenen bu noktalarda ibadetlerini eda edebilecek. Ayrıca kurban kesim alanlarında sunulan hizmetler vatandaşın işini kolaylaştırıyor. 

Sincan’da kurban pazarları kuruldu, satışlar tüm hızıyla devam ediyor. Belediye ekipleri bayramda vatandaşların ibadetlerini yerine getirebilmeleri için sahada özveriyle çalışıyor. 

İlçede Yeni Çimşit Kurban Pazarı, Yenikent Kurban Pazarları, Mısırdalı Et Kombinası ve Canlı Hayvan Borsası’nda kurbanlıklar satışa sunuldu. Vatandaş bayramda 11 noktada kesim yapabilecek.

Ücretli Kesim Alanları

Yeni Çimşit Kurban Pazarı 

Yenikent Kurban Pazarları 

Mısırdalı Et Kombinası

Canlı Hayvan Borsası

Serbest Kesim Alanları

G.O.P Mahallesi Pazar Yeri

İstasyon Mahallesi Pazar Yeri

Osmanlı Mahallesi Pazar Yeri

Pınarbaşı Mahallesi Pazar Yeri

Plevne Mahallesi Pazar Yeri

Tandoğan Mahallesi Pazar Yeri

Temelli Kapalı Pazar Yeri

Kesim Yapılırken Vatandaş SMS ile Bilgilendiriliyor

Sincan Belediyesi ekiplerince kesim alanlarına kurulan sistem vatandaşın işini kolaylaştırıyor. Kesim yapılırken vatandaş sıra beklemek zorunda kalmıyor. Kesim işlemi randevu ile gerçekleşiyor. Sıra numarası verilen vatandaş, randevu saati gelince SMS ile bilgilendirilerek kesim alanına yönlendiriliyor. Sıra takibi www.sincan.bel.tr adresinden de yapılabiliyor. Ayrıca canlı yayın kameraları ile kurban pazarları izlenebiliyor, alandaki LED ekranlarla sıra takibi yapılıyor. 

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —