SON DERSİ ´USTA´ VERDİ

SON DERSİ ´USTA´ VERDİ

Etimesgut Belediyesi´nin ´Konuşma Sanatı ve Diksiyon´ kursunun son dersini, ünlü sunucu Zafer Kiraz verdi.

Kiraz, etiSEM kursiyerlerinin sertifika törenine katıldı. Ünlü sunucuyu dikkat ve hayranlıkla izleyen Etimesgutlu vatandaşlar, söyleşinin sonunda kitap imzalattılar ve fotoğraf çekinmek için sıraya girdiler.

Etimesgut Belediyesi Sürekli Eğitim ve Uygulama Merkezi (ETİSEM) bünyesinde 2017-2018 yıllarında Konuşma Sanatı ve Diksiyon kursuna katılan kursiyerler, eğitimlerini tamamlayarak sertifika almaya hak kazandılar.

ETİSEM bünyesinden birbirinden farklı programlar arasından yer alan konuşma sanatı ve diksiyon dersleri ile ilçedeki vatandaşlar, dil ve diksiyon, ses, tonlama, doğru konuşma ve hitap gibi birden fazla eğitim içeriğinin verildiği eğitimlerden, 2 ay süreyle katılım sağlayarak aldıkları MEB onaylı sertifikaları ile kendilerini geliştirdiler.

/resimler/2018-12/30/1407509347642.jpg

37 yıl TRT ve çeşitli kanallarda sunuculuk yapan ünlü isim Zafer Kiraz, sertifika törenine katılarak kısa bir söyleşide bulundu. Emekli olduktan sonra çıkardığı ?Biz Sizinle Büyüdük" isimli kitabını ve tecrübelerini anlatan Kiraz, kursiyerlere, etkin ve aktif dinlemenin önemi, algı yönetimi, sosyal medya okur yazarlığı gibi konularda bilgiler verdi. Kiraz, kursiyerlerle fotoğraf çektirerek kitabını da imzaladı.