Sosyal dönüşümü destekleyecek yatırımlara imza atıyoruz

Sosyal dönüşümü destekleyecek yatırımlara imza atıyoruz

Hazırladığı dev projeleri büyük bir hızla tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunan Mamak Belediyesi, Kıbrıs Mahallesi´nde yapımına devam ettiği Kıbrıs Kapalı Pazar Yeri Aile ve Gençlik Merkezi´ni, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül yerinde incelemede bu

Akgül, "Kentsel dönüşümün bir diğer boyutu olan sosyal dönüşümü destekleyecek yatırımlara imza atıyoruz" dedi. İncelemelerde Akgül´e, Mamak Belediyesi Meclis Başkanvekili Erdal Ak eşlik etti.

Çok amaçlı bir yapı inşa ediliyor

Mamak Belediyesi Kıbrıs Mahallesi´nde inşa ettiği ve birçok hizmetin tek noktadan verileceği Kıbrıs Kapalı Pazar Yeri, Aile ve Gençlik Merkezi projesi toplamda 10 bin 70 m² alanı kapsıyor. Projenin bodrum katında 3 bin 920 m² kapalı Pazar alanı, dükkanlar, mescit, zabıta karakolu ve tesisin teknik merkezi bulunuyor. Tesisin 3 bin 111 m²´lik zemin katında düğün salonu, nikah memuru odası; aile merkezi, derslikler, öğretmenler odası ve idari ofisler de bulunuyor. Projenin birinci katında ise aile merkezi ve gençlik merkezi derslikleri, yemek salonu, çok amaçlı salon bulunuyor.