SURİYELİ KAPKAÇ ŞÜPHELİSİ KAZA YAPINCA YAKALANDI

SURİYELİ KAPKAÇ ŞÜPHELİSİ KAZA YAPINCA YAKALANDI

ADANA´da kadınların çantalarını kapkaç yöntemiyle çalarak kaçan Suriyeli 18 yaşındaki Muhammet Cemal Mustafa, motosikletle kaza yapınca polis tarafından yakalandı.

Suçlamaları kabul etmeyen şüpheli tutuklandı.

İddiaya göre, 7 Nisan´da Gülpınar Mahallesi´nde yürüyen 38 yaşındaki Leyla Akbuluk´un arkasından motosikletle gelen şüpheli içinde 110 lira para bulunan çantasını alarak kaçtı. Aynı gün 29 yaşındaki Ebru Şahin´in de cep telefonu ve 200 lira parası olan çantası kapkaç yapıldı. Her iki olayla ilgili çalışma başlatılırken 16 Nisan´da yine Gülpınar Mahallesi´nde pazar alışverişi yapan 43 yaşındaki Suriyeli Neval Rıdvan´ın cep telefonu ve bir miktar parası olan çantası aynı yöntemli kapkaç yapıldı. İhbar üzerine polis kaçan kapkaççının peşine düştü. Polisin kovaladığı şüpheli merkez Seyhan İlçesi 5 Ocak Mahallesi´nde kaza yapınca yakalandı.

3 kapkaç mağduru tarafından teşhis edilen şüpheli Suriyeli Muhammet Cemal Mustafa suçlamaları kabul etmedi. Halep´ten Adana´ya gelip yerleştiği belirtilen Mustafa, ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı.