Tarih: 07.10.2019 17:03

Termal otel düzenlenen ihaleyle satıldı

Facebook Twitter Linked-in

Termal kimliğiyle ön plana çıkan Kahramankazan´da, belediye tarafından Kayı Mahallesi´nde yaklaşık 3,5 yıl önce yapımı tamamlanarak, özel sektör eliyle işletilmesi hedeflenen termal otelin satılması için ihale düzenlendi. Kahramankazan Belediyesi Meclis Salonu´nda, bugün (4 Ekim 2019), kapalı teklif usulüne göre açık şekilde düzenlenen ihalenin komisyon başkanlığını Kahramankazan Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Erçelik yaptı. İhaleye, Cem Veb-Ofset firması adına şirket yetkilileri Cemal Uslu ve Hüseyin Höke katıldı. 

Şeffaf ihale 

Açık şekilde düzenlenen ihaleyi AK Parti´li ve İYİ Parti´li bazı belediye meclis üyeleri ile vatandaşlar da yakından takip etti. Şeffaf şekilde gerçekleştirilen ihale sonucu Cem Veb-Ofset firması termal otel için 20 milyon 200 bin TL´lik teklif sundu. Firma verdiği bu teklifle ihaleyi kazanarak, otelin yeni sahibi oldu. İhaleyi kazanan firmanın, yapacağı tefrişatın ardından otelin önümüzdeki süreçte hizmete girmesi bekleniyor.

/resimler/2019-10/7/1705013512887.jpg

Kent merkezine en yakını 

Kahramankazan´ın Soğulcak Mahallesi´nden çıkan termal suyun içinde kullanıldığı otel, Ankara kent merkezine en yakın termal otel olma özelliğini taşıyor. 108 oda ve 220 yatak kapasiteli otelde, 2 ayrı termal hamam, biri açık biri kapalı iki yüzme havuzu, spor salonları ile konferans ve toplantı salonları yer alıyor. Kahramankazan´daki konaklama sektörüne büyük katkıları olacak olan otel, ilçenin termal kimliği için de büyük katkılar sağlayacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —