TRABZON´A ŞEHİT ACISI DÜŞTÜ

TRABZON´A ŞEHİT ACISI DÜŞTÜ

Şırnak´ta PKK´lıların saldırısında ağır yaralanan ve tedavi gördüğü GATA´da hayatını kaybeden jandarma piyade er İsmail Çil´in naaşı akşam saatlerinde askeri bir uçakla Trabzon´a getirildi.

ŞEHİDEN CENAZESİ TRABZON´DA

Şırnak´ta PKK´lıların saldırısında ağır yaralanan ve tedavi gördüğü GATA´da hayatını kaybeden jandarma piyade er İsmail Çil´in naaşı akşam saatlerinde askeri bir uçakla Trabzon´a getirildi. Trabzon Havalimanı´nda düzenlenen törene Trabzon Valisi Yücel Yavuz, İl Jandarma Komutanı Albay Okşin Akşit, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükcçüoğlu, İl Emniyet Müdürü Murat Köksal, askeri erkan ve şehitin yakınları katıldı.

Şehit er İsmail Çil´in sayrağa sarılı tabutu tören mangası tarafından uçaktan alınıp, bir süre omuzlarda taşınarak cenaze aracına konuldu. Bu sırada, şehidin babası Affan ve annesi Emine Çil ile bazı yakınlarıgözyaşlarını tutamadı. Protokol üyeleri, şehit Çil´ın cenazesinin araca konulması sonrasında yakınlarına başsağlığı diledi. Güçlükle ayakta durduğu gözlenen anne Emine Çil, tekerlekli sandalyeye oturtuldu.

Şehit er İsmail Çil, yarın Arsin İlçesi´nde öğle namazı sonrası kılınacak cenaze namazı sonrasında toprağa verilecek.