Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

TÜRK HAVA KURUMU ÜNİVERSİTESİ´NDEN BAŞKAN DEMİREL´E TEŞEKKÜR BELGESİ

Türk Hava Kurumu (THK) Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Erbay, üniversite yönetimi ve Yaşam Boyu Eğitim Merkezi akademisyenleri Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel´i ziyaret ettiler.

Etimesgut 10.12.2020 17:05:47 229 0
TÜRK HAVA KURUMU ÜNİVERSİTESİ´NDEN BAŞKAN DEMİREL´E TEŞEKKÜR BELGESİ

Prof. Dr. Erbay, THK ve Etimesgut´un Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulduğunu hatırlatarak, hem üniversitenin hem de Etimesgut´un Türkiye´nin gurur kaynağı olduğunu söyledi.

Başkan Demirel´in Etimesgut´u kısa sürede en çok tercih edilen bir yerleşim yeri haline getirdiğini; insana, bilime, kültür ve sanata önem veren hizmetler gerçekleştirdiğini vurgulayan Erbay, Başkan Demirel´e THK Üniversitesi adına hizmetlerinden dolayı teşekkür belgesi takdim etti.

Başkan Demirel de Etimesgut sınırları içerisinde eğitim öğretim hayatına devam eden THK Üniversitesi´nden böylesine anlamlı bir belgeyi almaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Hem Etimesgut´un hem de THK´nın Atatürk´ün Türkiye´ye bıraktığı önemli miraslar arasında yer aldığına dikkat çeken Demirel, "Biz de belediye olarak Atatürk´ün örnek nahiye olarak kurduğu Etimesgut´u Türkiye´nin örnek şehri haline getirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Bu yönüyle önemli mesafe kat ettik. Etimesgut kültürde, sanatta, sporda her alanda adından sıkça söz ettiriyor; 600 bine yaklaşan nüfusu, örnek tesisleri, yeşil alanlarıyla dikkat çekiyor" dedi.


21.1°