Tarih: 25.06.2021 18:21

Uluslararası Gençler Kızılcahamam´da Bir Araya Geliyor

Facebook Twitter Linked-in

Projede  gençler farklı kültürleri tanıma ve yeni dostlar edinme fırsatı bulunması sağlanacaktır. Tüm hafta boyunca teknoloji ve internet üzerine etkinlikler düzenlenecek, spor aktiviteleri yapılacak, kültür geceleri yapılacak ve de Kızılcahamam´ı keşfetmek için geziler düzenlenecek. Gençler liderlik yetilerini geliştirmekle kalmayacak, yaparak öğrenecek ve takım çalışmasının birer parçası olacaklardır.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar´ın yapmış olduğu açıklamada; Gençler kısacası sizler için çok önemli bir fırsatı Kızılcahamam´a getiriyoruz. Kendi evinizde bu projenin bir parçası olmalısın. Sadece 4 gencimizin dahil edileceği bu projeye başvuru çok basit, Kızılcahamam belediyesi Kültür sosyal işler müdürlüğümüze gelerek isminiz ve iletişim bilgilerinizle başvurmanız.

/resimler/2021-6/25/1823093207746.jpg

Kızılcahamam Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; "#AddicTech" Erasmus+ Gençlik Değişimi Projesi Katılımcı Çağrısı; Başvurularanlar arasında mülakatla 4 genç seçilecektir. Ancak başvuran her gencimiz yapacağımız gezi aktivitelerine pikniklere, bisiklet turlarına ve diğer birçok aktivitemize katılabilecektir.Başvurular 9 Temmuz 2021 tarihine kadardır. Proje Tarihleri: 25 Temmuz-2 Ağustos 2021 gerçekleşecektir. Katılan gençlerimizin bütün giderleri Kızılcahamam Belediyesi tarafından karşılanacaktır. Hiçbir ücret talep edilmeyecektir.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —