Vali Şahin Bayramı Kızılcahamam´da Geçirdi

Vali Şahin Bayramı Kızılcahamam´da Geçirdi

Ankara Valisi Vasip Şahin, Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız, Belediye Başkanı Süleyman Acar Kurban Bayramının birinci günü şehit ailelerini ve Kızılcahamam Huzurevini ziyaret etti.

15 Temmuz Hain darbe girişiminde üç evladını kaybeden Muzaffer Gülşen Nineyi Mahkemeagacin Mahallesinde evinde ziyaret edildi. Ardından ise Süleler Mahallesinde 15 Temmuz Şehidi İbrahim Ateş´in Ailesini de ziyaret ederek  dua ettiler.

2012 yılında İstanbul´da terör örgütü tarafından yemek yediği sırada düzenlenen saldırıda şehit düşen Şehit Polis Memuru Zekeriya YURDAKUL´un Kızılcahamam Engürel Sokakta bulunan baba ocağına ziyaret edildi.

Şehit aileleri  ile bir süre görüşen Başkan Acar, şehitlerin milletin kalbinde her zaman müstesna bir yeri olduğunu ifade ederek, "Şehitlerimizin emaneti olan kıymetli ailelerimizin her daim yanında olmak bizlerin vefa borcudur. Devletimiz, şehitlerimizin emanetlerine bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkmaya devam edecektir" dedi.

/resimler/2019-8/13/1240090975292.jpg

Huzurevi Sakinleri Bayramda Unutulmadı

Ankara Valisi Vasip Şahin, Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız, Belediye Başkanı Süleyman Acar şehit aileleri ziyaretinden sonra Kızılcahamam Huzurevi sakinleri ziyaret ederek sohbet ettiler.

Vali Şahin ve eşi Yaşlılara karanfil hediye etti.

/resimler/2019-8/13/1239217536848.jpg