Tarih: 29.10.2018 14:45

Yenimahalle, 2. Başkent Ödülleri´ne ev sahipliği yaptı

Facebook Twitter Linked-in

Yaptığı kültür, sanat etkinlikleriyle Yenimahalle´yi sanatın başkenti yapan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da gecede ?Kültür Sanata En Çok Değer Veren Belediye Başkanı? ödülüne layık görüldü.

Ünlü tiyatrocu Altan Alkan ve sunucu Dilara Karaca´nın sunumuylaNazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi Yıldız Kenter Salonu´nda düzenlenen tören Ankara Kulübü Derneği Seğmenlerinin gösterisiyle başladı.

Nazım´da en iyiler ödüllendirildi

KırmızıTürk Haber Yönetim Kurulu Başkanı Cengizhan Kaya ve Başkent Medya Sesi Yönetim Kurulu Başkanı Rabia Coşkun´un organizasyonuyla En iyi Erkek Oyuncu, En iyi Kadın Oyuncu, En iyi Kadın Seslendirme Sanatçısı, En iyi Erkek Seslendirme Sanatçısı, En iyi belgesel yönetmeni, En iyi sinema Yönetmeni kategorilerinde en iyiler ödüllerine kavuştu.

Yaptığı çalışmalarla sadece Başkent´te değil Türkiye´de örnek gösterilen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da Kültür Sanata En Çok Değer Veren Belediye Başkanı ödülünün sahibi oldu.

Yenimahalle´nin kültür, sanat çalışmalarına ödül

Ödülü; Yenimahalle Belediyesi´nin Dumlupınar İlçesine kazandırdığı Gazi Mustafa Kemal Atatürk Misafirhanesi ve Dumlupınar Sosyal Tesisi´nin açılışını yapmak üzere Kütahya´ya giderek geceye katılamayan Başkan Yaşar´ın adına Başkan Vekili Mehmet Kartal aldı.

(ASİTEM) Anadolu Sinema ve Televizyoncular Meslek Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Sarıkaya´dan ödülü teslim alan Kartal, değerlendirme komitesine, jüri üyelerine ve emeği geçen herkese teşekkür ederek ?Yaşasın Cumhuriyet? sözleriyle de Cumhuriyet Bayramı´nı kutladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —