Tarih: 25.07.2018 11:23

Yenimahalleli engelliler Nevşehir´de

Facebook Twitter Linked-in

Engelliler gezi programı kapsamında Yenimahalle Belediyesi Engelliler Birimi Sorumlusu Emrullah Yılmaz ve ekibi ile birlikte ilk olarak Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Rıza Selmanpakoğlu´nu ziyaret etti.

Başkan Selmanpakoğlu´nu ziyaret ettiler

Yenimahalleli engellileri Hacıbektaş´ta ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Selmanpakoğlu, konuklarına bölge tarihçesi ve Hacıbektaş Veli Veli Hazretleri hakkında bilgi vererek, Yılmaz´a Hacıbektaş Veli Hazretleri´ni anlatan tunçtan bir plaket takdim etti.

Daha sonra hep birlikte yemek yiyen engelliler grubu, yemeğin ardından Nevşehir´in önemli kültür varlıklarından olan Hacıbektaş Veli Türbesi, Ozanlar Yolu, Delikli Taş ve Çilehane´ye çıkartma yaptı.

?Bizleri düşünen bir belediye başkanımız var?

Gezinin kendileri için güzel bir değişiklik olduğunu ve Nevşehir´i çok beğendiklerini dile getiren Engelliler, ?Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar´a bizlere böyle bir imkan sağladığı için teşekkür ederiz. Yenimahalle gerçekten engellilerin huzurla, sorunsuz yaşayabileceği bir ilçe. En önemlisi bizleri bugün olduğu gibi her gün düşünen bir belediye başkanımız var? dedi.

/resimler/2018-7/25/1124583145757.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —