Tarih: 24.06.2021 17:11

Yenimahalleliler Selçuk Balcı konserinde buluşacak

Facebook Twitter Linked-in

Karadeniz müziğinin unutulmaz sanatçısı ?Şair Ceketli Çocuk´ Kazım Koyuncu vefatının 16´ncı yılında Ragıp Tüzün Parkı´nda düzenlenecek Selçuk Balcı konseri ile anılacak.

Geçtiğimiz günlerde sevilen sanatçı Burcu Güneş konseri ile yapımı tamamlanan Murat Karayalçın Meydanı´nı hizmete açan Yenimahalle Belediyesi, konser etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor.

Yenimahalle´de Kazım Koyuncu anısına konser

33 yaşında kanser hastalığı nedeniyle hayatını kaybeden Karadeniz müziğinin efsaneleşmiş ismi Kazım Koyuncu, Yenimahalle Ragıp Tüzün Parkı´nda düzenlenecek konser ile anılacak. 25 Haziran Cuma günü saat 18.00´da düzenlenecek anma konserinde Karadeniz müziğinin sevilen sanatçıları Selçuk Balcı, Tanju Topal ve Yusuf Aydın sahne alacak.

Yenimahalle´de her zaman sanata ve sanatçıya büyük değer verildiğini belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ?Karadeniz müziğinin unutulmaz sesi, genç yaşta kaybettiğimiz Kazım Koyuncu kardeşimizi Yenimahalle´de anıyoruz. Kazım Koyuncu sanatı ve kişiliği ile yalnızca Karadeniz´e değil tüm Türkiye´ye örnek olmuş bir sanatçımızdı. Onun gibi bu ülkeye değer katmış, örnek olmuş, tüm kaybettiğimiz sanatçılarımızı saygı ve rahmetle anıyorum? dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —