Yenimahalle´ye Yunan rakip

Yenimahalle´ye Yunan rakip

Son üç sezona iki şampiyonluk, iki Türkiye Kupası iki de süper kupa sığdıran Yenimahalle Belediyesi Kadın Hentbol Takımı, Avrupa´ya kilitlendi.

Flaş transferlerle kadrosunu güçlendiren Başkent temsilcisi, Avrupa´da kupa kaldırmak istiyor. EHF Ligi´nde mücadele edecek olan temsilcimiz, ilk turda Yunanistan?ın  OFN Lonias takımı ile karşılaşacak. Başkent temsilcisi, Yunan rakibini geçip Avrupa´da yoluna devam ederse ikinci turda Romanya´nın güçlü takımı HC Zalau ile karşı karşıya gelecek.

Genç kadronun Avrupa sınavı

Geçtiğimiz sezon altyapıdan gelen puanlar sonucu şampiyonluğu kıl payı kaçıran Yenimahalle Belediyesi, Avrupa´da işini şansa bırakmak istemiyor. Kadrosunda köklü değişiklikler yaparak yurt içi ve yurt dışından birçok yıldızı bünyesine katan Başkent ekibi, genç ve yetenekli oyuncularıyla Avrupa´da ay-yıldızlı bayrağı dalgalandırmak istiyor. 9-17 Eylül tarihleri arasında yapılacak EHF birinci tur maçlarında Yenimahalle Belediyesi´nin de aralarında bulunduğu 28 takım, ikinci tura yükselmek için ter dökecek.

İlk Maç Ankara´da

Nefes kesen mücadelelerle hentbol severleri ekran başına kilitleyecek olan maçlarda Yenimahalle, Yunan rakibiyle ilk maçını Ankara´da yapacak. Ankara temsilcisi, seyirci ve saha avantajını kullanarak komşuya göz açtırmama hedefinde. İlk maçı kazanarak Atina´da yapılacak rövanş maçına rahat çıkmayı planlayan Yenimahalle, ikinci tura çıkmayı başarırsa rakibi, Romanya´nın HC Zalau takımı olacak.