YKS´yi kazandıracak 4 taktik

YKS´yi kazandıracak 4 taktik

İmam Hatip Okulları Platformu Mamak Koordinatörlüğü´nün öncülüğünde, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi´nde yeni sınav sistemi olan "YKS´yi Kazandıracak 4 taktik" isimli motivasyon programı gerçekleştirildi.

Mamak Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Genç Memur Sen ve Asilgenç işbirliğinde gerçekleşen programda, gençlere  Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı´na nasıl hazırlanacakları, konu sıralamaları ve ders planlamaları hakkında bilgiler verildi.

Gençliğe inancımız tam

Seminerde insanlığın ve bu ülkenin gelişimine katkı sağlayacak olan gençlerdir diyen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, ?Bunun için öncelikle çok çalışmak gerekiyor. Bu gençliğin bunun karşılığını vereceğine inancımız tam. Bizler gençliği ifade ederken, bilimde, fende, sanatta, kültürde nitelikli gençler olarak hayal ediyoruz. Bu gençliğin örnekleri şimdi karşımda duruyor? dedi. İlçede bulunan okullardan 1200 öğrencinin katıldığı seminerde, Gökhan Müftüoğlu´nun sunumuyla YKS hakkında pratik bilgiler verilirken ana tema ise fetihler sabır, Fatihler İstanbul ister oldu.