Tarih: 13.12.2015 19:39

Zorla bindirildiği otomobilden atılan genç kız hayatını kaybetti

Facebook Twitter Linked-in

Kepez İlçesi´nde oturan Hülya Seyyar, saat 22.00 sıralarında gittiği akrabasından evine döndüğü sırada Antalya Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hali yakınında, bir otomobile zorla bindirildi. Hülya Seyyar´ın direnmesi üzerine direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü otomobiliyle orta refüje çıktı. Direksiyon hakimiyetini tekrar sağlayan sürücü, bu kez aracı ara sokaklara sürdü. Düdenbaşı Mahallesi 2373 Sokak´a gelen kişi ya da kişiler, sürekli çığlık atan Hülya Seyyar´ı seyir halindeki otomobilden yola atarak kaçtı.

Karanlık sokakta yardım sesleri duyanlar, önce polise ardından sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Hülya Seyyar´ın öldüğünü belirledi. Polis kısa süren araştırmanın ardından Hülya Seyyar´ın ailesine ulaştı.

 Olay yerine gelen aile üyeleri sinir krizi geçirdi. Polis sağlık görevlilerinin incelemesinden sonra Hülya Seyyar´ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu´na gönderildi.

Polis, Hülya Seyyar´ın araca bindirildiği yerden düşen bir ayakkabı ile otomobilin orta refüje çıkarken lastiğinden düşen parçaları incelenmek üzere aldı.

Polis, bir bankada stajyer öğrenci olarak çalışan Hülya Seyyar´ı öldüren kişi veya kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

milliyet




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —