Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Harun Kılıç


Asıl görevleri cellatlıktı!

Dostlar, Kara Eylül, nam-ı diğer 12 Eylül'ü yapanlara da, ("bizim çocuklar başardı" diyerek) yaptıranlara da lanetler olsun!


Ülkemizde "12 Eylül ihtilalini yapmak için 'şartların oluşmasını' bekledik" diyen ve giydikleri Türk Silahlı Kuvvetlerinin mübarek üniformalarını kirleten hainler..

Türk devleti, Rus, ABD, Çin ve diğer emperyalistlerin kuklası olmasın diye şanlı bir mücadele veren Ülkü güllerinden 9'ununu, uydurma suçlarla idam sehpalarına göndermiş, yüzlercesini "Taş Medreselerde" çürütmüş, yüzlercesini sakat bırakmış, binlercesini tahsillerini yapamaz, işlerini yürütemez hale getirmişti..

Ki, bu suçlamalarının asıl kökeni, Kenan Evren gibi bazı üniformalı hainler ile Nurettin Soyer vb. gibi hakim-savcı cübbesi giy(diril)miş maskeli komünist militanların (aslında kabullenemedikleri) ülkücülerin, ülkesini karşılıksız sevmesi, üstelik seve seve can vermesiydi!

Dediğim üzere aslında görevleri, bildiğiniz vatan sevdalılarının cellatları olup, gerçek niyetlerini saklamak üzere ordumuza, polisimize, adli makamlarımıza, tıpkı bu günkü fetö elemanları gibi sızmış kalpazanlar; Ülkü güllerini darağacına göndermenin yanısıra, kendileri de emperyalistlerin tamamen oyuncağı olup, ülkemizi her alanda geriye götürmüşlerdi..

Konuya ilişkin daha ağır eleştirileri de içerenlerde olmak üzere çok yazılıp, çizildiği için burada kısa geçiyor, şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi hayırlarla yad ediyorum.. Ruhları şad mekanları cennet olsun..

Yeni bir yazımızda buluşmak üzere esen kalınız!

Harun KILIÇ

ANKARA

25.1°