Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Harun Kılıç


Saldır MHP'ye..!

Türkiye, Türk milleti, devlet, bayrak, ezan, Atatürk düşmanı ve bölücü-bölgeci, mezhepçi, Dersimci, "Ermeni sevici", PKK/PYD'li yada Fetöcü isen; irin kus, MHP'ye..


Değerli okur, bu yazımızın muhtevası ve hemen altta üç aşağı beş yukarı eşkallerini çizdiğimiz muhatapları belli olup; öte yandan bu satırların içeriğini kavrayıp anlayacak olanlara da ayrıca ve bilhassa yeniden hatırlatmak üzre kaleme alınmıştır diyoruz ve başlıyoruz söze!

Özellikle toplumu etkilemede son derece etkin rol oynayan sosyal medya başta olmak üzere, amaçları, besin ve finansman kaynakları belli bazı gazete-dergi, radyo ve tv'ler yoluyla sözümona iddialar dile getirenlerden..

-Sözde gazeteci, özde tetikçiysen saldır MHP'ye..

-Kumar borcun olup, paraya, şöhrete ihtiyacın varsa, hücum MHP'ye..

-Meşhur olup, gündeme gelmek veya gündemde kalmak istiyorsan derhal arz-ı endam edip,

hırla MHP'ye..

Devam edelim..

Türkiye, Türk milleti, devlet, bayrak, ezan, Atatürk düşmanı ve bölücü-bölgeci, mezhepçi, Dersimci, "Ermeni sevici", PKK/PYD'li yada Fetöcü isen; irin kus, MHP'ye..

Türkiye'ye yönelik kurulan kumpasların üstünü örtmek istiyorsan ve başta ABD olmak üzere emperyalistlerin maşası isen, derhal saldır MHP'ye..

Türkiye'ye karşı yürüttüğün 5'inci kol faaliyetlerini saklamak için, film-fırıldaklar çeviriyorsan; anır dur, MHP'ye..

Türkiye'nin hayrına olmayacağı aşikar olan ve adeta bir kumar masasını anımsatan siyasi ittifak kurup, onca iç-dış desteğe rağmen hayata geçirmek istedikleri projeyi; Türk halkının reddetmesinin sancısını çekip, aldığınız yenilginin hazımsızlığına mazeret arıyorsan, hedefe koy MHP'yi..

Başkalarının üflediği kaval olmaya çok meraklısıysan vakit kaybetme öt dur, MHP'ye..

Hele hele siyasi kalpazan isen, hemen durma gıybet yap MHP'ye..

Devletin bekası için elzem olan tezkerelerine verdiği "hayır oyu"na kılıf bulmak istiyorsan, vakit kaybetme; saldır MHP'ye..

Türkiye'nin özellikle kardeş Azerbaycan başta olmak üzere Türk dünyasının yanında yer almasına rıza göstermiyorsan; hasım gör MHP'yi..

Gerçekleri ters yüz etmek üzere algı çalışmaları yapmak istiyorsanız; ne duruyorsunuz?!!

Hücum, MHP'ye..

Gezmeden, tozmadan, tatilden, Cumhurbaşkanı Yardımcılığı hülyasından hiç vakit bulamayışınız yüzünden il-ilçe ve beldene hizmet etmeyip, küçük bir zümre dışında halkı perişan ediyorsan ve ancak bunları gözden ırak tutup, unutturmak için de düşmanlık yap, MHP'ye..

İktidara verdiği desteğin inceliğini, niceliğini, kapsamını bile defalarca anlatılmasına rağmen, anlamıyorsan yada anlamak istemiyorsan, esip gürle, MHP'ye..

Türk milletinin bağımsızlığını, birliğini, dirliğini, bayrağının tekliğini, hak-hukuk, adalet ve kalkınmışlığını vazgeçilmez düstur kabul eden Ülkücüleri, zarar verip, güçsüz bırakmak ve parçalara ayırmak üzere, kumpas üstüne kumpas kur, MHP'ye..

Siyasi hırs veya maddi menfaatlerine gem vuramayıp, adeta siyasi terzilik yaparak dalavere üzerine dalevere yap. O'da yetmesin ardından bölüp, parçalamaya çalış; Türkiye'nin varlığının yegane sigortası ve de çimentosu olan MHP'yi...

Veeee ayrıca bazıları açısından eğer siyaseten DNA'n tahlile muhtaç ise, durmadan iftiralar at MHP'ye..!

Şimdilik yazacaklarım bunlar diyor, son sözlerim olarakta yazımı hemen alttaki şu cümlelerle noktalıyorum..

Elbette, halishane ve yapıcı olarak eleştiride bulunan kişi veya kurumlar bizim tenkidimizin dışında ve ayrık olup, şayet varsa doğru yol-yöntemler ile eksikleri söyleyip haklı söylemde bulunanlara tabii ki, eyvallah sağolun diyoruz..

Ancak Allah, ister içerden, ister dışardan olsun, düşmanın bile karakterlisini bizlere nasip etsin. Çünkü, içten hesaplı, namert veya kötü niyetli ve vicdan sorunlu olanlar hiç mi, hiç çekilmiyor!

Yeni bir yazımızda buluşmak üzere esen kalınız!

Harun KILIÇ

ANKARA

 

25.1°