Tarih: 09.09.2024 18:06

BAŞKAN YARDIMCISI EBRU KEYVAN, VELİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Facebook Twitter Linked-in

Etimesgut Belediye Başkan Yardımcısı Ebru Keyvan, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü İsmail Açar ve İç Denetim Müdürü Tarhan Özkaya ile birlikte Pazartesi günü açılacak olan Belediye bünyesindeki kreşlerin öğretmen kadrosunu velilerle tanıştırdı. 

“2024-2025 Eğitim Öğretim yılına hazırız!”

Belediye bünyesinde hizmet veren kreşler, minikler için tüm imkanlarını seferber etti. Eğitim Öğretim yılı başlamadan önce kreşlerin hem fiziki yapıları hem eğitim içeriği hem de donanımlı öğretmenleri ile hazırlık sürecini tamamladı. Kreşlerdeki yöneticilerin, öğretmenlerin ve velilerin bir araya geldiği toplantı, Başkan Yardımcısı Ebru Keyvan’ın konuşması ile başladı. Keyvan, “Aylardır bu gün için hazırlıklarımızı yaptık. Kreşimizin çalışanları, öğretmen kadrosu, fiziki bakımı yeniden düzenlenerek kreş içerisindeki tüm donanımı yeniledik. Çünkü çocuklarımızın sağlıklı ve içerik olarak zengin bir eğitim modeli eşliğinde alanında uzman kişilerle bir arada olması bizler için çok kıymetli. Eğitim, gerek Sayın Başkanımız gerekse ben ve diğer yardımcılarımızın hassasiyetle üzerinde durduğu bir konudur. Bu anlamda mevcutta bulunan kreşlerimizde yeni düzenlemelere gittik. 

“Hacettepe Üniversitesi Uzmanları Tarafından Oluşturulan Eğitim Modeli”

Velilere eğitim içeriğine dair bilgilendirmelerde bulunan Keyvan, “Eğitim içeriğimiz, Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Eğitim Anabilim Dalı’na bağlı olan öğretim elemanları tarafından hazırlandı. Eğitim içeriği çocukların yaş ve gelişim özelliklerine göre planlanarak; öz değer algılarını yükseltmeyi, farklılıklara açık olmalarını sağlamayı, sosyal bir grubun parçası olma bilinci, hayata uyum becerileri ve yaratıcılıklarının desteklenmesi hedeflendi. 

Ayrıca yeni eğitim öğretim döneminde kadromuza dahil ettiğimiz öğretmenlerimizin hepsi birbirinden donanımlı ve güvenle çocuklarınızı emanet edebileceğiniz kişilerden oluşmaktadır. Sevgili öğretmenlerimiz kendilerini tanıtmadan önce son olarak şunları söylemek isterim. Eğitim sadece öğretmenlerin evlatlarımıza sunduğu bir şey değildir. Hepimizin üstlenmesi gereken farklı görev ve sorumluluklar vardır. Sizlerde bizlerde bu sürece dahil olarak elimizden ne geliyorsa yapacağımıza inanıyorum. Çıktığımız bu yolda sizlerle yolculuk edecek olmak bizleri çok mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.

Başkan Yardımcısı Ebru Keyvan’ın konuşmasının ardından kreş yetkilileri ve öğretmenler kendilerini tek tek velilere tanıttılar. Ardından veliler çocuklarının alacağı eğitim içeriği, hijyen, yemek, ve diğer konulara yönelik merak ettikleri soruları sordular. Oldukça verimli geçen toplantı sonrası veliler Başkan Yardımcısı Ebru Keyvan’a gerçekleştirdiği toplantı ve açıklayıcı bilgilendirmeden ötürü teşekkürlerini ilettiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —