Tarih: 21.02.2016 10:34

ETİMESGUT YAS TUTUYOR

Facebook Twitter Linked-in

Ankara Merasim sokakta Çarşamba akşamı meydana gelen hain saldırıda hayatını kaybeden askeri ve sivil personelin çoğunluğu Etimesgut´ta ikamet ediyordu. Aynı gün Diyarbakır Sur şehidi Astsubay Seçkin Çil´i toprağa veren Etimesgutlular, sonraki günlerde ise evleri Eryaman ve Susuz bölgesinde olan 19 şehidi uğurladılar.

Ülkenin birliği ve milletin bütünlüğüne inanmış 530 bin nüfuslu ilçe, artan terör saldırıları ve verilen şehitler dolayısı ile adeta ?milli yas´ tutuyor. Etimesgut´ta herkes şehitlerinin acısını yüreğinde yaşarken tek ses, tek yürek oldu: Şehitler ölmez, vatan bölünmez?

/resimler/2016-2/21/1051154774457.jpg

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, kaybedilen her canın acısını en derinden yaşadıklarını belirterek; ?Acımız çok büyük, yasımız çok derin ve hainlere karşı öfkemiz tarifsiz. Gerektiğinde ve her an canını feda etmeye hazır büyük Türk milleti, artan hain terör saldırıları ve dış tehditler karşısında yılmadan ve eğilmeden bu badireyi de kuşkusuz atlatacak ve bütün hainler ihanetlerinin bedelini en ağır biçimde ödeyecektir? dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —