ETİMESGUT BELEDİYESİ’NDEN YKS TERCİH DÖNEMİNDEKİ GENÇLERE DESTEK

ETİMESGUT BELEDİYESİ’NDEN YKS TERCİH DÖNEMİNDEKİ GENÇLERE DESTEK

Etimesgut Belediyesi Kent Konseyi Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonrasında üniversite tercihi yapacak adaylara yönelik ücretsiz danışmanlık hizmeti sunuyor.

Kent Konseyi yetkilileri öğrencilere tercihleri konusunda rehberlik ederek ve gönüllü öğretmenler eşliğinde gençlerin almış oldukları puanlara, sıralamalara ve ilgi alanlarına göre ücretsiz olarak danışmanlık ve rehberlik hizmeti sunuyor.

Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, “Gençlerimizin geleceklerine yönelik doğru ve bilinçli tercihler yapabilmeleri adına YKS sürecinde uzman eğitimciler eşliğinde rehberlik hizmeti veriyoruz. Geleceklerine yön verme konusunda kritik bir süreçte olduklarından ötürü uzman eğitimcilerden destek almaları çok önemli.  Tercih süreci boyunca rehber hocalarımız ile birlikte bu hizmeti vermeye devam edeceğiz. Etimesgut Belediyesi olarak gençlerimizin her zaman yanında olacağız. Tercih döneminin şimdiden gençlerimiz için en hayırlı şekilde sonuçlanmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kent Konseyinde öğrencilere yönelik sunulan bu hizmetler 2 Ağustos tarihine kadar devam edecek. Veliler Belediye’nin bu desteği karşısında duydukları memnuniyeti dile getirerek uzman eğitimcilerle bir araya geldiler.