Tarih: 18.06.2016 14:42

Gizli tanıktan Atalay Filiz hakkında bomba iddia!

Facebook Twitter Linked-in

Seri katil Atalay Filiz, Göktuğ Demirarslan ve Rus sevgilisi Elena Radchikova cinayetini ?Gizli mesaj geldi, casusluk yaptıkları için öldürdüm? diye itiraf etti.

Filiz, İstanbul Emniyeti´ndeki sorgusunda ise çifti, sevgilisi Olga Seregina´nın kayboluşundan kendisini sorumlu tuttukları için öldürdüğünü söyledi.

Habertürk gazetesinin haberine göre Cinayetlere ilişkin Sincan Cumhuriyet Başsavcılığı´nca hazırlanan iddianamede, Filiz´in iki sevgiliyi kıskançlık nedeniyle öldürdüğü belirtildi.

İddianameye göre Filiz, ilgi duyduğu Elena´yı Demirarslan´dan ayırmaya çalıştı, başarılı olamayınca çifti pusu kurarak öldürdü.

?CASUSLUK´ DEDİ AMA...

Filiz, Ankara´daki 2 cinayetle ilgili olarak önceki gün Ankara Sincan 1. Ağır Ceza Mahkemesi´ne ifade verdi. Filiz ifadesinde, çiftin Rusya için casusluk yaptıkları yönünde gizli mesaj geldiğini belirterek, bu nedenle öldürdüğünü kabul etti.

Ancak iddianamede tanık olarak yer alan Göktuğ Demirarslan´ın bir arkadaşı, ?Atalay Filiz´in kız arkadaşı Olga´nın kaybolmasından sonra Demirarslan´ın sevgilisi Elena´ya ilgi duymaya başladığını, bu yüzden Filiz ile Demirarslan´ın arasının bozulduğunu? anlattı.

Tanık, Demirarslan´ın kendisine ?Atalay şizofren. Elena´yla arkadaşlığımızı kıskanıyor? dediğini de aktardı. Otopsi raporunda, Filiz´in Demirarslan ve Elena´nın kafasına defalarca ateş ettiği kaydedildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —