Etimesgut Belediyesi’nin katkılarıyla Korkut Ata Kongre ve Kültür Merkezi’nde sahnelenen “Gözlerim Kapalı, Perdeler Açık” adlı tiyatro oyunu; görme engelli sanatçıların sahnelediği güçlü performanslarla unutulmaz bir geceye dönüştü.
Gören Kalpler Görme Engelliler Eğitim ve Spor Vakfı ile Renkli Yüzler Kültür Sanat Tiyatrosu’nun ortak çalışması olan bu özel oyun, sanatın engel tanımadığını bir kez daha gösterdi.
Sanatın, sevginin ve dayanışmanın buluşturduğu bu anlamlı akşam herkesin yüreğinde güzel bir iz bıraktı.
Etimesgut Belediyesi Meclis Üyesi Taşkın Ayvaz'ın tiyatro hakkındaki görüşleri: “Bu oyun, aslında sadece bir tiyatro gösterisi değil; yüreklerin, azmin ve sanatın buluşmasıydı. Görme engelli sanatçılarımızın sahnede sergilediği güç, hepimize ilham verdi. Sanatın birleştirici gücüyle engelleri aşabildiğimizi bir kez daha gördük. Etimesgut’ta bu tür etkinliklerin artması için elimizden geleni yapacağız.”