Çocukların geleceği için yaptığı yatırım ve eğitime verdiği destekle ailelerin yüzünü güldüren Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Sincan’a 8. kreşi açarak minikler ve ailelerin hizmetine sundu.
Sincan Belediyesi, annelerin dört gözle beklediği kreşleri bir bir hizmete açıyor. Çok sevilen kreşlere bir yenisi daha eklendi. İlçeye kazandırılan 8. Kreş Karanfil Kreşi, Pınarbaşı Mahallesi’nde törenle açıldı.
Açılış törenine Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Sincan Kaymakamı Levent Kılıç, AK Parti Sincan İlçe Başkanı Mustafa Özcan BBP Sincan İlçe Başkanı Ertan Yıldırım, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Açılış töreninde konuşan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan: “Biz Sincan’a daha fazla ne yapabiliriz, sürekli bunun arayışı içindeyiz. Mühim olan sabit gelirler dışında yeni finans kaynakları bulmak ve bu kaynakları kamu hizmetine dönüştürmek. Görev süremiz boyunca bu anlayışla çok güzel işlere imza attık. Kurumlarımızdan; vatanını, milletini, dinini, kitabını bilen, ailesine ve çevresine faydalı hayırlı bireyler yetiştirme gayreti içerisindeyiz. Çok güzel bir eğitim kadromuz var. Eğitmenlerimize de teşekkür ediyorum. 8. Kreşimiz hayırlı, uğurlu olsun.” dedi.
Konuşmaların ardından, açılış kurdelesini kesen Başkan Ercan Karanfil kreşini gezdi. Minikler ve aileleriyle sohbet etti.
Tam zamanlı eğitim modeli uygulanan kreşlerde çocukların; motor, dil, sosyal ve duygusal gelişimlerine katkı sağlanıyor. Yaşıtlarıyla birebir iletişim kuran minikler hem sosyalleşiyor hem dil ve konuşma becerisini arttırıyor.