Tarih: 21.10.2024 17:56

Kızılcahamam Devlet Hastanesi Sağlıkta Kalite Standartlarında %99 Tam Puan Aldı

Facebook Twitter Linked-in

Bakım hizmetleri süreçlerinin kalite ve verimliliğinin ölçülmesine yönelik yapılan değerlendirmede, Kızılcahamam Devlet Hastanesi %99 tam puan alarak büyük bir başarıya imza attı.

Değerlendirme kapsamında, hastanenin hasta, hasta yakını ve çalışan memnuniyetine odaklanan, hizmet kalitesini ön planda tutan yaklaşımı öne çıktı. Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği standartlara uygun olarak yapılan titiz incelemelerde, hastanenin sunmuş olduğu sağlık hizmetlerinin yüksek kalite düzeyi, verilen tam puan ile tescillenmiş oldu.

Bu önemli başarı dolayısıyla, hastane yönetimi ve tüm çalışanlar büyük bir takdirle karşılandı. İlçe Devlet Hastanesi, sağlık hizmetlerinin her alanında sürdürülebilir kalite anlayışını benimsemeye devam ederek, bölge halkına en iyi sağlık hizmetini sunmayı hedefliyor.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar AK Parti Kızılcahamam İlçe Başkanı Güray Altunay ile birlikte hastane yönetimi ve çalışanlarına konu ile ilgili tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

Başkan Acar sosyal medya hesabından konu ile ilgili görüşlerini paylaştı; “İlçe Devlet Hastanemizin, Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan Sağlıkta Kalite Standartları Değerlendirmesinde %99 tam puan almasını büyük bir memnuniyetle tebrik ettik.

Hasta, hasta yakını ve çalışan memnuniyetini merkeze alan bu başarı, tüm yönetim ve personelin özverili çalışmalarının bir sonucudur.

Bu vesileyle hastane yönetimi ve çalışanlarımızla bir araya gelerek, kendilerini tebrik edip başarılarının devamını diledik ve bu anlamlı anı tatlı bir pasta keserek taçlandırdık.

Emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyor, daha nice başarılar diliyoruz.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —